BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ELIN WÄGNERS GATA
Brf Elin Wägners Gata

Parkeringsplatser och garage

Föreningen har 78 parkeringsplatser utomhus samt 37 garageplatser belägna i fastigheterna. Det finns två typer av garage varav den ena varianten har 4 kvm biyta. Hyran för garage är 575 kronor/månad respektive 675/mån för det något större garaget. Hyra för p-plats är 175 kr/mån, önskar man ha tillgång till elstolpe så kostar det 250 kr/mån. Till garageplatserna är det för närvarande kö. Kontakta Österdahls Fastighetsförvaltning AB vid intresse av parkering/garageplats så placeras ni i kön.

Föreningen disponerar även en gästparkering med 4 p-platser för korttidsparkering vid gaveln EWG 47.

Det går bra att parkera 15 min på gårdsplanen, men ej längre än så. Parkerar ni på gården så var mån om framkomligheten för andra boende samt snöröjningen vintertid. Samt inte minst att köra sakta och var uppmärksam på lekande barn.

Behöver ni parkeringsplats för en längre tid för exempelvis hantverkare, kontakta Österdahls Fastighetsförvaltning AB.

  

Parkeringsplatser motorcyklar
10 st parkeringsplatser för MC finns belägna utanför EWG 13-15 (3 st), vid gaveln EWG 27 (3 st) samt vid framsidan av sophuset EWG 47 (4 st). Alla registrerade 2-hjulingar betraktas som betalningsskyldiga. Priser helår (sommar+vinter) är 1 250 kr och sommarparkering 750 kr. Vintertid finns det fem inomhusparkeringar i garage.
MC-platserna bokas hos Österdahls Fastighetsförvaltning AB.


Parkering av mopeder klass 1 och klass 2
Området är skyltat med P-förbud, vilket innebär att man endast får parkera mopeder på skyltade P-platser. All annan parkering inom området är inte tillåtet. Mopedparkering finns vid gavel port 2  och utanför port 15.  

Österdahls Fastighetsförvaltning AB
Elin Wägners Gata 29A
Mobiltelefon 070-657 24 10
E-post: bo@osterdahls.nu